PEE Vila-Seca
    home qui som? avís legal contactar mapa web
Ajuntament Vila-Seca Generalitat de Catalunya
 
identifica't
usuari:
contrasenya:
Recordar
Divendres, 09 de desembre de 2022 | Actualitzat 12-12-2019

Inici > Avís legal

AVÍS LEGAL
 
  • Aquest avís és de visualització obligada i regula les condicions d'ús que han de ser observades i respectades pels usuaris del lloc web. És important llegir-lo atentament, ja que el fet d'accedir-hi i utilitzar-ne els materials que s'hi contenen implica que l'usuari ha llegit i accepta, sense reserves, les condicions que segueixen.

  • El lloc web Pla d'Educació d'Entorn i els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, gràfics, bases de dades i qualsevol altre material, es posen a disposició pública amb finalitats d'informació. Existeixen, per tant, drets de propietat intel·lectual sobre aquests continguts, que corresponen al titular, que n'ha autoritzat la utilització per aquest mitjà, però no autoritza la reproducció, transmissió, distribució, cessió, ni els usos comercials dels continguts del lloc ni fer-ne obres derivades.

  • L'Ajuntament es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i els perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intel·lectual de la Llei 23/2006, de 7 de juliol.
Condicions d'ús del lloc web
  • L'Ajuntament no serà responsable de les infraccions en matèria de propietat intel·lectual comeses pels usuaris d'aquest web.

  • Els usuaris han de respectar les dades considerades confidencials o d'ús restringit a les que eventualment puguin tenir accés, en funció de la seva condició d'usuari, d'acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre,de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el seu Reglament.

  • L'Ajuntament no pot garantir de manera absoluta que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, sobrecàrrega de les línies, avaries o desconnexions. Tampoc no se'n fa dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control municipal.

  • Quan sigui raonablement possible, s'advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis que hi estan associats.

  • El titulat del web es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, la configuració i els continguts del web, així com l'oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-lo.

  • Els possibles conflictes relatius a la utilització d'aquest web es regiran exclusivament pel dret de l'Estat espanyol i de Catalunya, essent els jutjats de la ciutat de Tarragona els únics competents. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d'aquesta clàusula amb renúncia expressa a qualsevol altre fur.

 

 

P.E.E. de VILA-SECA: iniciativa educativa compartida entre el
Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Vila-seca

Copyright © 2022 Ajuntament de Vila-seca  |  Desenvolupat per La Tecla