PEE Vila-Seca
    home qui som? avís legal contactar mapa web
Ajuntament Vila-Seca Generalitat de Catalunya
 
identifica't
usuari:
contrasenya:
Recordar
Divendres, 09 de desembre de 2022 | Actualitzat 12-12-2019

Inici > Notícies  >  10 anys al web!

 
10 anys al web!
11-12-2019  |  Font:  Coordinació
L’any 2009 publicàrem la primera notícia al web del Pla d’Entorn i durant 10 anys ens ha servit per divulgar les nostres activitats més emblemàtiques i consolidades com l’Intercanvi Literari a l’Educació Infantil, la Trobada Poliesportiva de l’alumnat de 3r, la Ballada de Sardanes de l’alumnat de 4t, el congrés Aprenem i Compartim de 5è, la celebració del Dia Mundial de la Poesia, el Programa de Lectura d’Estiu, la Cantada Vila-seca Canta, les sessions del Teatre Interescolar, les activitats per a les famílies...; activitats extraordinàries com La Jornada Intercultural, la Taula Mixta de Debat, l’Observatori de Valors, el concert de Els Pets, la presentació de l’audiovisual Fem camí junts, el nostre vídeo sobre el Dia Mundial de la Poesia al web de la Institució de les Lletres Catalanes, entre d’altres. També hem incorporat les notícies significatives relacionades amb els centres educatius del municipi com: la celebració dels 40 anys de l’Escola Cal.lípolis, els 50 de l’escola Torroja i Miret, els 10 de l’Escola Miramar, la festa dels Somnis de l’Escola La Canaleta, la inauguració de la biblioteca de l’Escola La Plana, les Jornades Culturals de l’Escola Mestral, els premis Sambori de l’Escola Sant Bernat i tants d’altres!

La tecnologia ha evolucionat i per tal de poder penjar fotografies i vídeos, el curs passat vam obrir el blog https://pladentorn.blogspot.com/, encara que continuàrem actualitzant l’antic web durant el curs. A partir d’ara ens podeu seguir al blog i també al facebook d’Ensenyament Vila-seca.cat. En aquest últim podreu fer el seguiment de les activitats per a les famílies.

Ja tenim una història! Són 10 anys de projecció al web, que ens permeten tenir evidències del desenvolupament de les diferents activitats portades a terme; encara que el recorregut com a Pla d’entorn és una mica més llarg, ja que aquest curs hem iniciat el 13è Pla d'actuacions corresponent al 2019-2020. I continuem!

 

 

P.E.E. de VILA-SECA: iniciativa educativa compartida entre el
Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Vila-seca

Copyright © 2022 Ajuntament de Vila-seca  |  Desenvolupat per La Tecla