PEE Vila-Seca
    home qui som? avís legal contactar mapa web
Ajuntament Vila-Seca Generalitat de Catalunya
 
identifica't
usuari:
contrasenya:
Recordar
Divendres, 22 de març de 2019 | Actualitzat 20-03-2019

Inici > Notícies  >  Ballada de sardanes per Sant Isidre

 
Ballada de sardanes per Sant Isidre
15-05-2017  |  Font:  Xarxa intercentres
Sant Isidre ha estat el millor dia per celebrar la ballada de sardanes amb l’alumnat de 4t de Primària de totes les escoles de Vila-seca. D’aquesta manera des del Pla Educatiu d’Entorn aportem la nostra contribució a la Festa Local de la Pagesia que inicià la seva celebració el proppassat dissabte, amb la Trobada d’Esbarts Infantils.

Nens i nenes de 4t de Primària arriben a les seves escoles i ben de pressa se’n van en grup, amb els seus mestres cap al Parc de la Riera, on tot és a punt des de primera hora i la música ja sona. Des de tots els cantons i ben cronometrades han arribat les 12 classes de 4t, i és que cal preveure que la feina de muntar les dues grans rotllanes costa el seu temps!

En aquesta edició l’Escola Sant Bernat, l’Escola Mestral i l’Escola La Plana han format la rotllana interior, mentre que L’escola Miramar, l’Escola Cal·lípolis, l’Escola La Canaleta i l’Escola Torroja han format la rotllana exterior. Han ballat les sardanes “La Santa Espina” i ”Sota el Mas Ventós”. Per acabar les dues rotllanes s’han fusionat, per formar una única gran rotllana que ha fet quedar petita la plaça, i de nou ha sonat “La Santa Espina”.

El Sr. Josep Poblet, alcalde de Vila-seca i la Sra. Manuela Moya, regidora d’Ensenyament, han compartit la ballada amb els nens, nenes, mestres i directores. I aigua per a tothom en acabar, que el sol ja començava a picar!
Després d’uns moments i tots recuperats, el Sr. Poblet i la Sra. Moya han pogut saludar els participants i anar recorrent la plaça, ja que molt amablement s’han fotografiat amb els grups de les diferents escoles.

Ja tindreu un dia complet de Sant Isidre si gaudiu de la Cercavila amb carruatges i de les danses tradicionals que es faran a la Plaça de l’Església!

 

 

P.E.E. de VILA-SECA: iniciativa educativa compartida entre el
Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Vila-seca

Copyright © 2019 Ajuntament de Vila-seca  |  Desenvolupat per La Tecla