PEE Vila-Seca
    home qui som? avís legal contactar mapa web
Ajuntament Vila-Seca Generalitat de Catalunya
 
identifica't
usuari:
contrasenya:
Recordar
Dilluns, 14 de juny de 2021 | Actualitzat 12-12-2019

Inici > Notícies  >  Cantada de Sant Jordi

 
Cantada de Sant Jordi
26-04-2018  |  Font:  Xarxa intercentres
La Cantada de Sant Jordi ha estat de nou l’estrella de les activitats d’aquesta diada a Vila-seca.
S’ha iniciat amb la benvinguda per part de l’alcalde de Vila-seca, el Sr. Josep Poblet que acompanyat per diversos regidors i regidores ha seguit les actuacions des de la graderia, on ha comptat també amb la presència de la Sra. Imma Reguant, directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament, la Sra. Olga Fernández, inspectora d’Ensenyament i la Sra. Núria Rofes, directora de l'Equip LIC.

S’ha estrenat a l’espai remodelat del Pavelló Esportiu i d’altra banda, donat el progressiu augment de l’alumnat de Primària a les escoles de Vila-seca, ha reduït la participació a tres cursos de Primària: segon, tercer i quart. S’ha mantingut de la mateixa manera l’afluència de públic que com cada any, omple les graderies i bona part de la pista.

La Cantada interpretada ha estat una adaptació de “La cançó més bonica del món”, amb cinc cançons populars catalanes, dues de les quals han estat de cant comú per a tots els participants, mentre que les altres tres, les han anat interpretant cada un dels cursos. I “El drac de Sant Jordi” ha posat el final, amb una gran implicació per part de tots els nens i nenes que omplien la pista, amb el toc de vermell dels seus mocadors i molt animats, completant els cants amb coreografies molt sincronitzades.

L’orquestra, formada per alumnes i professors del Conservatori de Música, l’ha dirigit la Sra. Maribel Marín. La narració de la Cantada ha estat a càrrec dels alumnes de l’Escola Sant Bernat i presentant l’acte, el Sr. Antoni Mas.

La notícia ha sortit al TAC 12:
http://www.tac12.tv/vila-seca/arxiu-vila-seca/item/3425-la-cantada-dels-alumnes-acte-central-de-sant-jordi-a-vila-seca

Podeu veure fotografies i vídeos en aquest enllaç:

https://plus.google.com/u/1/collection/YsZlMF

 

 

P.E.E. de VILA-SECA: iniciativa educativa compartida entre el
Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Vila-seca

Copyright © 2021 Ajuntament de Vila-seca  |  Desenvolupat per La Tecla