PEE Vila-Seca
    home qui som? avís legal contactar mapa web
Ajuntament Vila-Seca Generalitat de Catalunya
 
identifica't
usuari:
contrasenya:
Recordar
Dilluns, 14 de juny de 2021 | Actualitzat 12-12-2019

Inici > Notícies  >  IV Trobada d'Escacs a l'Escola

 
IV Trobada d'Escacs a l'Escola
09-05-2018  |  Font:  Complex Educatiu
Avui s'ha portat a terme la IV Trobada d'Escacs a l'Escola al Complex Educatiu de Tarragona. Hi han participat més de 150 alumnes de les escoles Sant Bernat Calvó, Salou, Ponent i La Canonja.

El projecte dels Escacs a les escoles està prenent molta força i cada curs augmenta el nombre d'escoles que reben la formació per poder implementar-ho a les seves aules. D'aquesta manera la trobada que en les tres edicions anteriors s'havia celebrat a Reus i que aplegava escoles diverses del Tarragonès i del Baix Camp, aquest any s'ha diversificat donant lloc a tres trobades, ja que el nombre d'escoles ha anat creixent cada nou curs escolar. Aquí al Complex educatiu hem pogut participar de la primera d’aquestes trobades.

L’espai ha resultat ser ideal per al desenvolupament de l’activitat, per la seva amplitud i lluminositat. El dia assolellat que hem tingut també ha fet més agradable el descans entre rondes, ja que nens i nenes han pogut gaudir d’una bona xocolata desfeta, a més dels seus nous companys de joc i d’un pati de grans dimensions. La gran escalinata ha estat l’escenari perfecte per fer la foto de grup.

A l’interior de la sala tot l’alumnat ha mantingut un alt nivell de concentració. Han pogut aplicar les seves tàctiques i estratègies en una dinàmica que han demostrat tenir molt ben assolida. Sens dubte la pràctica dels escacs es converteix en una gran eina d’aprenentatge. Felicitacions als mestres que ho han fet possible!

Cal destacar l’organització de la trobada per part del formador del programa Sr. Jordi Franquet i dels mestres de les quatre escoles participants. Intervingueren en l’acte la Sra. Marta Viñas, Cap de la Secció dels Serveis Educatius i Formació Permanent i la Sra. Núria Rofes directora de l’Equip LIC.

En aquest enllaç podeu veure'n les fotos:
https://plus.google.com/u/1/collection/8uVvMF

Amb la col·laboració:
Departament d’Ensenyament. Consell Esportiu del Tarragonès. Federació Catalana d'Escacs. Serveis Educatius del Tarragonès. Complex Educatiu de Tarragona.

 

 

P.E.E. de VILA-SECA: iniciativa educativa compartida entre el
Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Vila-seca

Copyright © 2021 Ajuntament de Vila-seca  |  Desenvolupat per La Tecla