PEE Vila-Seca
    home qui som? avís legal contactar mapa web
Ajuntament Vila-Seca Generalitat de Catalunya
 
identifica't
usuari:
contrasenya:
Recordar
Dilluns, 14 de juny de 2021 | Actualitzat 12-12-2019

Inici > Notícies  >  Tallers de poesia amb la Núria Freixa

 
Tallers de poesia amb la Núria Freixa
01-02-2019  |  Font:  Xarxa Intercentres
La Núria Freixa s’ha estrenat a Vila-seca avui al matí, a l’Escola Miramar amb un taller de poesia al voltant del seu poemari “Versos a galet”.

L’experiència ha estat molt motivadora per als nens i nenes de 4t que han participat de manera molt activa, en les moltes activitats que ha anat proposant la Núria. Aquest sens dubte ha estat un bon punt de partida per iniciar el treball de la poesia a l’escola, perquè com diu l’autora: “jugar i poemar, tot és començar”.

Al poemari hi trobem poemes adequats per a les diferents estacions de l’any, amb les tradicions i els esdeveniments propis de l’escola. Per a la tardor “Diu”, per a l’hivern “Carta als reis”, per a la primavera i estiu “Ran de mar” i també un “Sant Jordi mariner”... Per a aquest, hi ha hagut molts candidats i candidates entre l’alumnat per poder tenir un paper en la seva dramatització. Caldrà assajar una mica més, però per començar tothom ha rigut molt.

La Núria ens ha dit que venia de la boira, però ens ha portat il·lusió i passió amb el joc a través dels seus poemes. Perquè fer poesia pot ser divertit! I potser no és tant difícil com pensem, perquè de fet la poesia la podem trobar a tot arreu..., però primer l’hem d’aprendre a descobrir.

I el taller ha trobat nous alumnes a la tarda, a l’Escola Cal·lípolis. Aquesta ha estat la millor manera d’acabar la setmana!

El proper dilluns els tallers es faran a l’Escola Torroja i Sant Bernat i el dimecres a les escoles Mestral, La Canaleta i La Plana i d’aquesta manera es posarà fi a aquesta ronda poètica i creativa. Després caldrà continuar la tasca. Esperem veure’n els resultats quan celebrem el Dia Mundial de la Poesia!

Podeu veure algunes fotos aquí:

https://pladentorn.blogspot.com/

 

 

P.E.E. de VILA-SECA: iniciativa educativa compartida entre el
Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Vila-seca

Copyright © 2021 Ajuntament de Vila-seca  |  Desenvolupat per La Tecla