PEE Vila-Seca
    home qui som? avís legal contactar mapa web
Ajuntament Vila-Seca Generalitat de Catalunya
 
identifica't
usuari:
contrasenya:
Recordar
Divendres, 09 de desembre de 2022 | Actualitzat 12-12-2019

Inici > Notícies  >  Vila-seca Canta, 2019

 
Vila-seca Canta, 2019
26-04-2019  |  Font:  Xarxa Intercentres
Avui hem gaudit de la 13ena edició de la Cantada de Sant Jordi: Vila-seca Canta.


En aquesta ocasió ens han ofert la Cantada "El follet valent" interpretada per més de 900 alumnes de 2n, 3r i 4t de totes les escoles de Vila-seca, acompanyats per l'orquestra formada per alumnes del Conservatori Professional de Música, amb la direcció de la Sra. Maribel Marín.


L'acte s'ha portat a terme a la pista coberta del Pavelló esportiu, per tal de gaudir de millors condicions acústiques, en relació a d'altres edicions. Després de l'assaig i petit esmorzar saludable, les portes s'han obert al públic i mentrestant nens i nenes, pares i mares i d'altres familiars i amics buscaven la ubicació d'uns i altres, moment sempre molt important abans de començar!


S'han interpretat 8 cançons i la cançó final Un drac ferotge de Jordi Tonetti, mentre s'anaven alternant els diferents cursos, amb les cantades conjuntes. Una gran feina prèvia molt important, fins a arribar a aquest gran dia, ja que els mestres de música han portat a terme una tasca continuada i extensa que avui ha agafat grans dimensions en poder ajuntar totes les peces del gran trencaclosques, aconseguint un acte de gran format que a tots ens deixa bocabadats.


Els encarregats de dramatitzar la cantada han estat els alumnes de l'Escola Miramar que han acompanyat la música amb boniques coreografies, molt ben preparades. Tot això lligat amb la intervenció d'un molt bon narrador: Juan Carlos Edo de la Companyia Toc de gresca. Un esplèndid resultat! Felicitacions a tots els implicats!


L'activitat forma part de la programació del Pla Educatiu d'Entorn i en són els organitzadors: l'Ajuntament de Vila-seca, el Conservatori Professional de Música i les escoles de Vila-seca. Tots ells han tingut el reconeixement a la feina feta per part de la inspectora d'Educació, Sra. Olga Fernández i de la regidora d'Educació, Sra. Manuela Moya, que han tancat l'acte amb les seves intervencions, a les qual han seguit les fotos de conjunt, amb els/les professionals més directament implicats en la preparació de la Cantada.


El Follet Valent: text de Clara Ripoll i música de Núria Juanet. Arranjaments i la coordinació musical a càrrec de Marc Torres.


Podeu veure la notícia al TAC 12 i vídeos al blog:

https://pladentorn.blogspot.com/


 

 

P.E.E. de VILA-SECA: iniciativa educativa compartida entre el
Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Vila-seca

Copyright © 2022 Ajuntament de Vila-seca  |  Desenvolupat per La Tecla