PEE Vila-Seca
    home qui som? avís legal contactar mapa web
Ajuntament Vila-Seca Generalitat de Catalunya
 
identifica't
usuari:
contrasenya:
Recordar
Divendres, 09 de desembre de 2022 | Actualitzat 12-12-2019

Inici > Què és el PEE ?

QUI SOM ?
 
  • Un conjunt obert de persones, famílies, professionals directa o indirectament relacionats amb el món de l'educació, centres educatius, entitats del municipi... que hem iniciat un procés de col·laboració per tal de construir un projecte educatiu comú i centrat en el territori, on nens i nenes, nois i noies, joves... són els veritables protagonistes. Alhora volem tenir una especial sensibilitat vers aquells col·lectius més fràgils.

  • El que volem es afavorir el treball en xarxa i potenciar progressivament, la participació d'altres agents educatius. No partim del no res, es tracta d'aprofitar el que tenim i el que ja s'ha fet, per tal que tothom trobi el seu paper útil a l'engranatge que estem generant.

  • Ja que tots eduquem el que volem és canalitzar i orientar aquestes influències segons un projecte consensuat de superació individual i col·lectiva on l'ús social de la llengua catalana més l'enriquiment que ens aporta la interculturalitat ens permetran aconseguir una fita més global com és la cohesió social.

  • Aquest programa educatiu es desenvolupa amb el suport de l'Ajuntament de Vila-seca i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

 

 

P.E.E. de VILA-SECA: iniciativa educativa compartida entre el
Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Vila-seca

Copyright © 2022 Ajuntament de Vila-seca  |  Desenvolupat per La Tecla